Thuiswerk geld verdienen.nl

Dé website over geld verdienen met werken vanuit huis

Slapend rijk worden, hoe doe je dat?

Hoe ook jij slapend rijk kunt worden door vanuit huis te werken

Wie wil dit nu niet, slapend rijk worden? Te mooi om waar te zijn of gewoon goed voorbereiden en de tijd nemen om een business van huis uit op te bouwen? Intussen weet ik dat het laatste zeker waar is. Ik werk nu nog maar drie en een halve dag. En zoals het er nu naar uitziet, ga ik halverwege 2018 nog maar 2 dagen werken. Zo, dat heb ik gezegd en hiermee ook direct een druk op mezelf gelegd om heel hard verder te werken. Hoe ik zover gekomen ben, zal ik je vertellen.

Slapend rijk worden … hoe werkt dat?

Ik werk nu weer ruim 2,5 jaar voor dezelfde baas en wist eigenlijk al vanaf het begin toen ik daar ging werken dat het eigenlijk niet mijn “cup of tea” was. Vergis je niet, ik vind mijn werk leuk maar al het gezeur van vergaderingen eromheen vind ik verschrikkelijk. Er zijn weken dat er bijna iedere dag wel vergaderd wordt en dat werkt voor mij enorm demotiverend. Natuurlijk ga ik het nog wel een jaartje of wat volhouden maar werk er achter de schermen keihard aan om een online business op te bouwen. Het mooie van een online business is dat de business doorgaat terwijl je er zelfs niet eens bent. Ook wanneer ik aan het werk ben bij de baas, bestellen klanten producten via mijn website. Ik zou zelfs kunnen slapen maar rijk word ik er nog niet van, dat komt nog, daar ga ik vanuit.

Hoe het begon

Al surfend over het internet kwam ik op een site over affiliate marketing. Omdat ik in een grijs verleden marketing heb gestudeerd, leek het mij een leuk artikel om te lezen. Ik las over mensen die websites beheerden waar producten van anderen verkocht werden. Ik moet eerlijk zijn … het trok me niet, ik had niet echt kennis van programmeren of het bouwen van websites. Maar voor een baas blijven werken was ook geen prettig vooruitzicht dus ik moest toch iets. Op Google gezocht naar thuiswerk, werken vanuit huis en kwam al snel op een aantal mogelijkheden die ik jou ook niet wil onthouden. Voor mij waren het overigens allemaal geen echte opties maar misschien voor jou wel dus lees je raak zou ik zeggen.

Enquêtes invullen

Ik ben gestart met wat mij het eenvoudigste leek, het invullen van enquêtes. Kan iedereen zou je zeggen en dat denk ik ook. Echter wanneer er in beeld staat dat het invullen 20 minuten duurt, duurt het ook echt 20 minuten, hoe snel je ook bent. En wanneer je dan 4 euro krijgt voor deze enquête, dan kun je ook het uurtarief berekenen. Bovendien zijn er niet altijd voldoende enquêtes om in te vullen. Het lukte mij om er gemiddeld 4 of 5 per dag in te vullen, niet echt een vetpot. Dat kwam hoofdzakelijk omdat er in mijn leeftijdscategorie niet altijd voldoende enquêtes voorhanden waren. Wel overigens voor oudere single vrouwen (boven de 55). Dus grijp je kans! Voor mezelf, ik heb het denk ik 4 weken volgehouden, toen kon ik geen enquête meer zien. Tot zover het slapend rijk worden door het invullen van enquêtes.

Omzet Nederlandse Webwinkels blijft groeien

Na dit debacle heb ik het slapend rijk worden via internet even in de koelkast gezet totdat ik in maart van afgelopen jaar dit artikel las en aan iets terugdacht uit mijn jeugd. Ik had een vriendinnetje wiens vader een drukkerij had en telkens zei: mijn doel is om 1% van de Nederlandse markt te kunnen bedienen. Mij leek dat niet echt veel, had ook veel meer oog voor zijn dochter dan dat ik luisterde naar zijn woorden. Je vraagt je af wat heeft het één met het ander te maken … ik bedacht mezelf dat het toch mooi zou zijn om 1% van de omzet in de Nederlandse webshops in handen te krijgen. Maar dan moest ik wel gaan beginnen met een webshop … toch maar affiliate marketing? Toch nog maar eens nader bekijken?

Nog niet overtuigd van Affiliate Marketing

Hoe meer ik erover las, des te verder uiteen liepen de verhalen. Van mensen die zich aan hadden gemeld bij Affiliate bedrijven, vakanties verkochten, fietsen of kleding en een prima business hadden gebouwd tot mensen die enorme investeringen hadden gedaan. Investeringen in websites, voorraden, bestelsystemen etc. en al hun geld kwijt waren. Iets in mij zei dat er een makkelijker weg moest zijn, iemand moest dit pad al een keer gelopen hebben, ik moest alleen nog vinden.

Affiliate Marketing Revolutie

En ja hoor, uiteindelijk kwam ik terecht bij Jacko. Man, wat heeft deze jongen een geweldig idee uitgewerkt. Iedereen die een boterham, dik belegd, op het gebied van affiliate marketing wil verdienen zou zich bij hem moeten aansluiten. Even blijven lezen, hij heeft een programma opgezet waarbij hij middels meer dan 70 video’s met uitleg, stap voor stap vertelt hoe je een business op kunt bouwen. Let wel, zonder enige kennis van programmeren, computers, marketing of websites en webshops. Ik heb er denk ik 2 weken over gedaan voordat ik de stap heb genomen om met hem in zee te gaan. Ik heb in eerste instantie gewoon mijn emailadres achtergelaten op de site, heb geluisterd naar een aantal webinairs (een soort vergadering / uitleg met meerdere mensen die tegelijkertijd online zijn) waarin hij vertelde hoe hij het gedaan had en hoe hij iedereen hielp om een business te bouwen. Tijdens dit webinair beantwoordde hij alle vragen die mensen stelden net zolang totdat ze weer verder konden. En ik kon aan de mensen horen dat ze echt blij waren.

Dus toch Slapend Rijk Worden?

Ik heb nu 2 websites online, werk er hard aan en ja, ik verdien geld. Word ik al slapend rijk, nee dat nog niet maar ik verdien leuk geld. En ja, zelfs als ik slaap bestellen mensen producten en wordt er geld bijgeschreven. De eerste keer dat ik commissie verdiende weet ik nog goed, stond om half zes in de ochtend onder de douche, dan heb ik mijn telefoon altijd in beeld staan omdat ik ‘s-morgens met de klok leef; zo laat eruit, zo laat onder de douche, zo laat eten en zo laat in de auto. Begint mijn telefoon te trillen op de rand van de wastafel, schrok me rot, straks op de tegels, telefoon kapot, kinderen wakker, wie appt of smst me nu op dit tijdstip. Met natte handen telefoon gepakt … mijn eerste commissie van een verkocht product, geweldig en ik sliep niet eens!!

Nu jij nog …

Hieronder vind je een rode knop, ik zou zeggen gebruik hem. De omzet van webwinkels groeit nog steeds. Waarom zou je er geen graantje van mee pikken? Met de hulp van Jacko lukt het je zeker om op termijn slapend rijk te worden, net als ik ga doen. Succes !!

Wil je echt met thuiswerk geld verdienen?

Ik geef je hier de kans. Al meer dan 400 mensen zijn je voor gegaan !!!