Thuiswerk geld verdienen.nl

Dé website over geld verdienen met werken vanuit huis

Wil jij je online bedrijf starten?

Leer hier hoe je een succesvol eigen online bedrijf kunt starten

Wanneer je om je heen kijkt ken je vast wel iemand die met zijn eigen bedrijfje geld verdient op het internet, net als ik die ken waarschijnlijk. Zelf werk ik al jaren in loondienst en droom rustig voort dat ook ik ooit geld ga verdienen op het internet met mijn eigen online bedrijf.

Let wel, ik droom, ik doe er niets aan terwijl ik, en ik bedoel dit niet neerbuigend, huisvrouwen met thuiswerk leuk geld zie verdienen met bijvoorbeeld een webshop. Dan denk ik wel eens bij mezelf, wanneer ik weer op een verjaardag moet aanhoren hoe succesvol de webshop is, dat moet ik ook kunnen. Heb jij dat niet, dat gevoel van … dat moet ik toch ook kunnen?

Een online bedrijf beginnen en stoppen met roken


Ze zeggen wel eens dat je kunt pas stoppen met roken wanneer je er klaar voor bent. Meestal is er een gebeurtenis die de aanleiding vormt om zo’n beslissing te nemen, bijvoorbeeld de geboorte van je eerste kind, de aankoop van je eerste huis of dramatischer, je eerste scheiding.

Zo heb ik het tenminste ook ervaren, er was een gebeurtenis voor nodig, een ontslagronde op mijn werk, om mij in de eerste versnelling te zetten. Niet om te stoppen met roken, want dat heb ik nooit gedaan maar wel om te gaan starten met mijn online bedrijf.

Mijn online bedrijf starten

Je zult je afvragen waarom een online bedrijf starten en geen fysieke winkel? In de meeste binnensteden staan panden genoeg te huur, toch? Voor mij had dit vooral te maken met investeringen en de wens om met thuiswerk mijn geld te verdienen. Natuurlijk was ik serieus over het starten van mijn eigen online bedrijf, en dat ik een kosten zou moeten maken om een en ander online te krijgen had ik ingecalculeerd.

Maar het idee dat ik met mijn website direct toegang had tot de hele wereld trok mij veel meer aan dan in een winkelcentrum in Waalwijk te gaan zitten. Ik had een goed idee over wat ik wilde verkopen en ook de website bleek achteraf geen probleem, maar daarover later meer. Ik zal je mijn stappenplan laten zien.

1. Bedenk wat je wilt doen op het internet

Het geweldige voordeel van je eigen online bedrijf is dat je direct toegang hebt toe heel veel klanten. Bovendien kun je koffiedrinken wanneer je wilt en net zolang en zo hard thuis werken als nodig is. Nadeel is dat je ook veel meer concurrentie hebt. Welk product je ook wilt verkopen of welke dienst je ook aanbied, er zijn altijd mensen die precies hetzelfde verkopen. Dan wordt het belangrijk hoe jij je onderscheid van "die andere" websites.

Veronderstel dat je boekhouder bent, net als je buurman en de buurman daarnaast. Waarom moet de nieuwe klant bij jou komen en niet bij buurman of buurman? Wat maakt jouw voorstel naar deze nieuwe klant uniek? Bied je bijvoorbeeld naast het doen van de boekhouding ook fiscaal advies aan? Of ben je bereid bij de klant in het bedrijf de boekhouding te komen doen? Belangrijk is om te kijken naar buurman en buurman om te zien waar het beroemde gat in de markt zit voor jouw online bedrijf. 

2. De papierwinkel

Je hebt een idee uitgewerkt en je wilt gaan starten. Stap 1 van de papierwinkel is de inschrijven bij de KvK. Je registreert de naam van je bedrijf en schrijf je al of niet online in. Tevoren moet je wel bedacht hebben ... start ik als eenmanszaak of als BV of misschien nog wel anders. Meestal, wanneer je een kleine website opzet om diensten of producten aan te bieden op parttime basis, zul je je als eenmanszaak inschrijven. Belangrijk is dat je via de KvK een aantal regels te horen krijgt (kunt lezen) over hoe je een bedrijf moet runnen, wat je belastingverplichtingen zijn etc. Houd je hieraan !!! (gratis TIP)

Stap 2 is het openen van een bankrekening voor je bedrijf. Overigens wordt de aanmelding bij de belastingdienst verzorgd door de KvK, dus daar hoef je je niet druk over te maken. Je krijgt vanzelf een brief bijvoorbeeld over wat je BTW nummer is, hoe je moet betalen en hoevaak je per jaar moet betalen. 

3. Registreer een domeinnaam en regel hosting

Misschien een open deur wanneer je een website / webshop als eigen online bedrijf wilt starten, maar toch. Belangrijk is dat je goede hosting regelt, een SSL certificaat (zodat je domeinnaam met een slotje groen kleurt - geeft betere resultaten in Google - TIP 2 !!!), en voldoende ruimte om zoekverkeer te kunnen handelen. 

Besluit je uiteindelijk onze adviezen op te volgen dan zul je merken dat wij een heleboel van dit soort zaken voor jou doen. Vooral hosting en SSL is hier belangrijk. Dan ga je aan de slag om een snelle, goed werkende website te creeëren. Ook hierbij kunnen we je helpen. Kies je ervoor om zelf het wiel uit te gaan vinden, ook goed, duurt het alleen wat langer allemaal. 

4. Het bouwen van je website

Belangrijk is wel dat je probeert een website te maken voor jouw bedrijf die past bij het product dat je verkoopt of de dienst die je aanbied. Verkoop je bijvoorbeeld een hip afslankboek, kies dan ook voor een beetje hippe moderne kleuren. Verkoop je stijlvolle horloges, kies dan voor een ander lettertype en een andere kleurstelling. 

Probeer er ook aan te denken dat klanten willen graag klikken en zodanig klikken dat ze snel bij het gewenste doel zijn. Bovendien moeten de teksten die op de website staan prettig leesbaar zijn. Natuurlijk wil je ook dat de teksten door Google goed gevonden worden, echter het meest belangrijke is, is dat je goede teksten schrijft. Teksten die door de klanten als prettig worden ervaren en waar de klanten iets aan hebben. 10 keer achter elkaar in 1 zin jouw product noemen, laat de klanten afhaken. 

5. Content is King

Als ik eerlijk ben, heb ik hier het langste over gedaan en had pas later in de gaten dat dit echt waar is, Content is King. Het is van het allergrootste belang dat je teksten schrijft die uniek zijn, gericht op je publiek en eerlijk vertellen wat je verkoopt of aanbied. Probeer geen vaktermen te gebruiken tenzij het niet anders kan. Schrijf je teksten zodanig dat jouw potentiële klanten dit kunnen begrijpen en dat ze aangetrokken worden door jouw juiste voorstelling van zaken. 

Er wordt veel gesproken over het aantal woorden wat je bijvoorbeeld op je homepage moet schrijven. Sommige website bouwers (veelal ingegeven door de klant zelf) zetten op de voorpagina alleen maar een foto en daarna mag je doorklikken; vermijd dit! Google wil graag weten waar jouw site over gaat en wanneer Google op de eerste pagina al niet kan vinden waar jouw online bedrijf zich in gespecialiseerd heeft, zal hij een ander bovenaan zetten.

Google probeert namelijk heel goed na te denken wat de klant wil, namelijk zo snel mogelijk tot een oplossing van zijn of haar probleem komen. En moet er bij jou eerst geklikt worden voordat men bij de informatie kan, dat zal Google de directe aanpak beter waarderen. 

6. Gebruik Social Media

Het internet is een spinnenweb van contacten, alles is met alles verbonden. Zorg er dan ook voor dat er voor jouw online bedrijf een Facebook-pagina is, een Twitter-account en misschien ook wel LinkedIn. En praat op deze media over jouw online bedrijf. Link terug naar jouw bedrijf en zorg ervoor dat men artikelen makkelijk kan delen met vrienden.

7. Het wiel opnieuw uitvinden of niet?

Bovenstaande 6 tips helpen je een heel eind op weg natuurlijk om vanuit huis geld te verdienen met je online bedrijf. Maar zou het niet makkelijker zijn om een bewezen concept verder uit te werken om zodoende je online bedrijf te kunnen starten. Zou het niet makkelijker zijn om te kiezen voor een concept waar bijvoorbeeld je website - je hosting en het opbouwen van je pagina's met teksten als deels voorgeprogrammeerd zijn? Zo'n concept vind je wanneer je hier klikt. Kijk eens naar de presentatie en laat je verrassen. Zo'n 400 mensen zijn je reeds voorgegaan waarvan velen met succes. Oké, het kost iets per maand, echter wat je ermee kunt doen is fenomenaal. Ik zou zeggen doe je best en start je online bedrijf. Wij helpen je!

Wil je echt met thuiswerk geld verdienen?

Ik geef je hier de kans. Al meer dan 400 mensen zijn je voor gegaan !!!